|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
Teraz jest czwartek, 9 wrz 2010, 10:21
| Autor |
Wiadomość |
|
Kopeć
Dołączył(a): piątek, 18 lip 2008, 17:35 Posty: 626 Lokalizacja: Racić??
|
Iker Casillas by KiJuCo by nie mówić jedna z twoich najlepszych prac. Widać ogrom pracy jaki włożyłeś zarówno w zbieraniu materiałów jak i samej Kompilacji. Początek z przedstawieniem wcześniejszych bramkarzy Realu bardzo udany podobała mi się szczególnie muzyka, napisy jedynie średnie. Potem nie podobał mi sie dobór muzyki chodzi mi o Kevin Rudolf ft.Lil Wayne - Let it rock jakoś nie pasuje mi ta nuta do Casillasa. Montażowo oprocz 1-2 masek też nie ma sie do czego przyczepić. Jeszcze raz podkreślę, że jak na fana Barcy dużo miałeś interwencji Ikera. Bardzo ciekawy motyw z tym jak się rozpłakał  Część z babolami udana oprocz muzy bo jest troche juz obcykana. No i część z Aerosmith bardzo mi sie podoba był klimat, montaż dobry no i masa świetnych interwencji  Pozdro
_________________ [center] [/center]
|
| piątek, 10 lip 2009, 17:34 |
|
 |
|
Miancio
Dołączył(a): poniedziałek, 14 sty 2008, 11:12 Posty: 190 Lokalizacja: Bartoszyce
|
I ja napiszę tutaj. Jeżeli nie wygrasz konkursu, to w ramach protestu kończę z kompilatorstwem do odwołania. Nie może być tak, żeby skrót pokonał prawdziwą kompilację. Muzyka, nawet ten Aerosmith, genialna. Klimat pracy był, były nawet Casillasowe błędy, dobry montaż, fajne maski, z których jedną (kwadraciaka) uznam za nieudaną  Wygrasz to, wierzę, że trochę sprawiedliwości pozostało!
_________________ [center] [/center]
|
| piątek, 10 lip 2009, 18:40 |
|
 |
|
slovik
Dołączył(a): wtorek, 23 gru 2008, 21:16 Posty: 445 Lokalizacja: Bia??ystok
|
Napisze krótko. Materiały zajebista i ich ilość tez zajebista.  Klimat.  Płacz( chociaż to ze szczęścia xD) i gloria,radość. Ładnie wszystko zmontowałeś.  Ten czas nie był czasem straconym, a wręcz przeciwnie. Mimo takiej długości nie zanudziło, ani trochę. 
|
| wtorek, 14 lip 2009, 20:27 |
|
 |
|
Snaffc
Dołączył(a): sobota, 2 maja 2009, 22:07 Posty: 182 Lokalizacja: Wilczyn
|
Iker Casillas by KiJuŚwietna praca - fajny temat, super montaż. Ani trochę się nie nudziłem podczas oglądania tej pracy. Był ten klimacik  Materiały - ilość bardzo duża i przy tym dobra jakość. Bardzo mi się podobało. Fajne efekty. Nadawały to ''coś''. Napracowałeś się przy niej i widać efekty. Muzyka moim zdaniem dobra. Ogólnie praca na 1 miejsce Życzę powodzenia. Pozdro Rewanż??

|
| niedziela, 2 sie 2009, 09:31 |
|
 |
|
KiJu
Dołączył(a): niedziela, 6 maja 2007, 19:51 Posty: 1169 Lokalizacja: Dobre Miasto ;)
|
Dwie nowe prace! Obydwie na konkursy stron klubowych FCInter.pl oraz ManUtd.com.pl Javier Zanetti 'The Only One Capitano' by KiJuWygrałem tą pracę konkurs na FCInter.pl. Jest trochę niedopracowana, bo zabrakło czasu, jednak wykonałem ją tak, jak chciałem. Miałem nanieść poprawki, ale ostatecznie mi się odechciało   Waga: ok. 63mb Długość: 5:00 Podziękowania: Nene, Toone10, FiveStars, Frozen, Chuchu Muzyka: Staind - So far Away, Savage Garden - Truly Madly Deep Specjalnie dla: FCInter.pl Compilation Competition Linki: YouTube.comMegaUpload.comRapidShare.comCarlos Tevez 'I'm Sorry' by KiJuPraca robiona w dwa dni, na dwukrotnie słabszym kompie aniżeli mój (prace musiałem dzielić na 10partów, o poglądzie w vegasie nie było mowy  ), robiłem ją w sumie dla kolegi, gdy byłem u rodziny, a wpadł konkurs. No i tą zwykłą zlepą go wygrałem. Tytuł: Carlos Tevez 'I'm Sorry' Autor: KiJu Długość: 4:06' Waga: 45mb Muzyka: Sum41 - Best of Me Podziękowania: Jaceks_21, Trybit, mal!boo, ManChy, Soccerpulse.com cappers, Miancio, Damian Specjalnie dla: ManUtd.com.pl Compilation Competition Program: Sony Vegas 8 Linki: YouTube.comMediaFire.comRapidShare.comDodałbym od siebie, że na ESC szykujcię się na hit  bardziej przyłoże się technicznie. 
_________________ ^~!KLiK~^
|
| poniedziałek, 31 sie 2009, 17:39 |
|
 |
|
Jaceks_21
|
Ocenię Teveza, bliższy sercu  Myślę, że idealnie trafiłeś w gusta jury, a także ludu zebranego na manutd. Z punktu widzenia kompilatora to praca jest średnia. Widać że robiona na szybko. Jednak na klubowe konkursy takie prace przyjmują się najlepiej. Przecież Tevez odszedł z United, podobnie jak CR(II miejsce praca o CR). Więc - dla mnie ta praca jest zbyt mdła. Może przez muzykę - Sum41 kompletnie mi nie pasuje, do takich prac raczej też nie, lepsze byłoby coś a'la Lifehouse czy Augustana  Technicznie nie jest źle. Już jakieś pojęcie masz, i to nie małe w sumie  Mi jakoś ta kompila nie przypadła do gustu, ot tak -aby raz obejrzeć. Czekam na tę bombę na esc ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) Good luck! PS. Jak Ci się nudzi możesz ocenić mi Runeja; p
| poniedziałek, 31 sie 2009, 21:38 |
|
 |
|
Chuchu
|
The Only One Capitano Byłem jurorem na FCInter.pl tak więc praca jest mi bardzo dobrze znana  Moim zdaniem świetnie dobrałeś muzykę do stylu gry i charakteru Javiera. Ładnie zsynchronizowałeś z nią obraz. Miałeś mnóstwo materiałów bardzo dobrej jakości i fajnie je wkomponowałeś. Podoba mi się, że dałeś klipy z dawnych lat gry w Interze a nie tylko ostatnie sezony. Kompilację bardzo polecam. Natomiast nie podoba mi się wyciszone intro konkursu (po co?!).
|
| wtorek, 1 wrz 2009, 19:24 |
|
 |
|
Snaffc
Dołączył(a): sobota, 2 maja 2009, 22:07 Posty: 182 Lokalizacja: Wilczyn
|
TevezNo, ogarnęło mnie zdziwienie wtedy, jak dowiedziałem się że przeszedł do MC. Co do pracy: Na ocenę nigdy za późno. Dobry temat, chociaż nie jestem kibicem MU to miło się oglądało o nim pracę, szanuję tego zawodnika. Dobra muzyka, ewidentnie pasowała. Nie podobały mi kolorki(kwestia gustu). Początek fajny - prezentacja, i te napisy. Dobrze to wyszło. Praca nie najgorsza - pozdro 

|
| niedziela, 7 lut 2010, 22:03 |
|
 |
|
krzynio
|
kurde snaffc zacznij jakoś bardziej rozkminiać to co obserwujesz w kompilach, bo takie oceny to o chuja potłuc.
jak chcesz kiju to jutro ocenie, pozdro
_________________ [center]Av by Kopec Sig by Shogun

[/center]
|
| poniedziałek, 8 lut 2010, 01:12 |
|
|