Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
New Era by Nene and Krzynio 
Autor Wiadomość

Świetne intro! wgniata w fotel! podobał mi się pomysł na napisy(ale widzę tu bardziej krzyniowski styl) świetne kolorki i muza też niczego sobie :)

Ta sentymentalna(czy jak ja nazwać) część już znacznie gorsza. Wiem, że chcieliście ukazać te klęski blaugrany itp ale jak dla mnie za nudno i za wolno :/

No i końcówka znowu wszystko fajnie, jedynie ta muzyczka znajoma :) Szczególnie mogą się podobać kolorki. Montaż bdb do tego miejscami ładne przejścia. Mogliście pokusić sie jeszcze o jakies komentarze w tle :P

Ogólnie ciekawa i dobra praca, szczególnie podoba mi się początek :)

niedziela, 7 lut 2010, 15:38
Zobacz profil Wyślij e-mail WWW

No cóż, Nene jakiś czas temu mnie prosił, to niech będzie. Praca jak na wasze możliwości chłopaki jest poprawna i nic więcej, przynajmniej dla mnie. Intro niezłe, ale raz zgrywaliście pod dany bit, raz nie, to trochę raziło i niektóre efekty mnie nie zachwyciły. Najprzyjemniejszym momentem kompilacji był szpaler, chociaż tutaj lekko ganię za kolorki, ale to kwestia gustu. Ja wolę bardziej wyraziste, niż takie rozmywające się. Dalsza część na plus, dobre tempo, fajne kolorki, dobra jakość klipów - pewnie to ma ze sobą związek. Muzyka jak muzyka, jakoś mi w ucho szczególnie nie wpadła, ale jak na taką kompilację oczywiście odpowiednia. Całokształt poprawny, ale spodziewałem się więcej.

poniedziałek, 1 mar 2010, 00:00
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2